Pikalainat ovat eräänlaisia lainoja joiden suosio on kasvanut erittäin ripeästi viimeisten vuosien aikana ja monelta osin tämän lain on hieman erilainen kuin muut netissä tarjottavat lainat.

Ensinnäkin pikalainat otetaan yleensä vain pienissä kunnissa ja tavallisesti tämänlainen koko on vain win 10 ja 500 euron väliltä. Eroja tulee jonkin verran siinä kuinka paljon on mahdollista pikavippiä ottaa, mutta useimmissa tapauksissa on hyvin harvinaista että tota nyt lienee pikavippi.

Halvin Vippi

Toinen seikka mikä pikalaina vaan yhteistä on se että niin lasten paljon lyhyempi takaisinmaksuaika kuin useimmilla muilla illalla. Monet lainat ja luotot ovat nykyään verkossakin sellaisia että niissä max aikaa olla vuosia. Pikalainat maksetaan takaisin kuitenkin usein ajassa joka voidaan laskea paremmin kuukausissa kuin vuosissa. Maksuaika vipillä voi olla pienimmillään yhden kuukauden verran.

Pikalainoja kritisoidaan yleensä myös siksi että niillä on huomattavasti korkeampi todellinen vuosikorko kuin pankkilainalla. Tämä on osittain totta, mutta pikalainoja ei kuitenkaan kannattaisi suoraan verrata pankkilainojen, koska ensinnäkin näillä on paljon pienemmät vaatimukset sen suhteen että kuka voi pikavippiä saada.

Pikavippejä voikin saada moni henkilö joka ei oo pankista lainaa (pikalainakeskus) tulisi saamaan. Tämän lisäksi asia on se että pikalaina et maksa takaisin niin pitkän aikaa kuin pankkilaina ja tämän takia myös esimerkiksi todellinen vuosikorko voi olla hieman hämäävä lukema sillä se laskee asiaa sen mukaan että laina aika olisi vähintään vuoden mittainen.

Lainaa Netistä 5000

Tämän lisäksi useimmissa pikalainaa sitä on tiettyjä eroja myös hintojen suhteen ja valitsemalla edullisen pikavipin voisin hinta olla kohtalaisen edullinenkoira hyvin pystyy on sen tästä mä näistä lainoista kun vain välttää ne kaikkein kalleimmat laivat mitä tarjolla on.

Pikavipin hakeminen käy monellakin tapaa, mutta useimmiten se tulee tehdä verkosta. On kuitenkin mahdollista hakea pikavippiä kännykällä jos haluaa, mutta usein tietokoneiden kautta näitä lainoja edelleen lopettaa. Jäänyt lainapaikat mahdollistavat myös lainan ottamisen kännykällä omien sovellusten käyttäminen kautta.

Jos mietit että kannattaisiko sinun ottaa pikalaina niin kannattaa katsoa minkälaisia lainoja on tarjolla. Erilaisia vippivertailu ja on olemassa monia ja näiden kanssa ihan nopeasti nähtävillä se että kannattaako sinun ottaa pikavippiä vai jotain muuta lainaa. Tietoja eroja on pikavippiin kesken, mutta se ei monet pikalainat ovat pääosin ehdota hyvin samanlaisia ja tämän takia usein jos mikaela ni yleisesti sinulle oikein toimi niin sellaista sopivan lainan ei tässä muodossa välttämättä löydy.