Jos suunnataan katse kohti menneisyyttä, voidaan helposti näkemään, että nopeiden lainojen määrä onkin heikentynyt ja siten rahaa 2016 vuotena etsitään lähinnä pitkällä monen vuoden maksuajalla. Monet paikat antaa myös uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kustannuksia, saat korotonta pikavippiä monesti jopa 50 vuorokauden ajaksi 10-1.000 € summalle. Olemalla yhtäaikaa monilla verkkosivustolla, pystymme paremmin löytää eri tyyppistä vippiä hakevat asiakkaat.

Mutta ajatteleppa hyötyjä: voit saada rahaa välittömästi tilille  vaikka keskellä aamuyötä tai sitten vaikka ollessasi kotona. Palkkakuitin jonka jälkeen tiliosoitteen voitkin laittaa aina asiakaspalveluun, kuitenkin tällöin et kuule lainapäätöstä nopeasti. Huomioithan, että nettilainaa voit hakea koska vain, kuitenkin pikavippi maksetaan heti tilille klo 8-22:00 välisenä aikana. Pikavippikierteestä jutellaan jos pikavippejä pyydetään ainoastaan siksi että voidaan hoitaa pois edellinen pikavippi.

Pikavippi 6 Kuukauden Maksuajalla

Vaikkapa 1000 € vippiä ei ole kauhean miellyttävä hakea tuttavalta, sillä raha-asioiden hoito ja sen takia etenkin randomi rahavaikeudet ajatellaan erittäin yksityisiksi jutuiksi. Jos tarvitset pikavippiä nytten tilille kerralla sekä tahdot kustantaa lainan kokonaan pois kuukausien aikana, voi olla pieni pikavippi yhteensopiva valinta. Vippiä sinulle antava firma ottaa reilusti suuremman riskin kuin vaikka kaveri antaessaan juuri sinulle rahaa vaikka moni toinen ei sulle lainaa annakkaan yhtä hyvillä ehdoilla. Vippien lainatuoteet onkin yksinkertainen ja tietenkin kertakäyttöinen nopea luotto, jota pystyy hakea 500 – 3000 €, takaisinmaksuaika on usein halujesi mukaisesti 12 – 30 kuukautta. Ikäraja lainapalveluissa on usein 21 vuotta ja siten lainaa antaakseen kakki raha-asiasi pitää olla kunnolliset. Tämä hyödyllinen yllättävien taloustilanteiden sankari maksaa ainoastaan, jos nostat pikavippiä. Jos siis haet vippiä heti tilillesi, niin laina olisi hyvä tehdä nytten.

Eroavaisuudet eri nimillä kulkevien pikavippifirmojen lainakuluissa ja tietenkin pikaluottojen koroissa ovat erittäin suuria. Suurin tekijä siihen, miksi itse en usko näiden paikkojen tarjoavan luottoa ilman mitään tietoa maksukyvystä on se, että yksikään lainafirma ei kerro näin sivustollaan. Jos hankit lainaa pitkällä maksuaikataululla, saat vippiä matalalla erämaksulla, mutta sitten lainan kokonais kustannukset onkin siten korkeammat verrattaessa siihen, että haet lainaa nopealla takaisinmaksuajalla. Uusille asiakkaillemme tarjotaan eka laina aina 500 € asti ilman mitään korkoja!

Pikalaina 6kk

Lainaa Halvalla! Mikäli taas tahdot pikavippiä nopeasti, antaa useampi firma isoja luottoja ja sitten useat esimerkiksi maksimissaan 480 euron pikavippiä 100 % ilmaiseksi. Lähes jokainen em. luottopalvelu antaa vippejä ilman mitään lainan takaajia (sekä vakuuksia, lainahakemuksen pystyy pujauttaa sisälle 24h/7 ilman kuluja {netistä}. Tälläinen pikavippi onkin juuri siitä loistava, että siitä ei täten kerry juuri sinulle lähes yhtikäs mitään muuta maksettavaa silloin kun sen otettu summa!

Pikavippiä voitkin pyytää, jos olet vähintään 18 v luotto­kelpoinen Suomessa majaileva ihminen. Mikäli ajatellaan esimerkiksi 500 € lainaa, niin pelkkä takaus tuohon maksaisi 200 euroa! Voit saada tuomion ja sen takia lainan tilille hetipaikalla: lainapalvelu on usein avoinna 24 tuntia joka päivä! Täältä löytyvistä vippifirmoista eivät ketkään myönnä pikavippiä lainaajalle, kellä on olemassa merkintä maksuhäiriöstä. Täten ikäviä tapahtumia ei pääse syntymään, sekä kulutusluotto netistä pikavippi laina helpottaa talouttasi eikä vain romahduta sitä. On nykyään tarjolla myös kulutun palvelu kaikille luoton etsijöille, voit usein pyytää ainoastaan lainatarjouksen ilman mitään sitoutumista.